2024. január 7., vasárnap

Túl vagyok

 az első munkahéten, az éves leltáron, pénteken a három részes vizsgán. Szerdától már arra értem haza, hogy a gyerekeket valamilyen könyv fölé görnyedve találom, amit lelkesen üdvözöltem, hiszen hétfőtől jön az utolsó két hét hajrá a félév előtt.

A héten egyébként sem utankoztak, mert edzés is volt és énekóra is, két hét van a versenyig és három az új darabok bemutatójáig, izgalmas időszak lesz ez a csajoknak. Kétszer is ötkor keltek, mert a szokásos szerdai reggeli edzés mellett, a szombati is hatkor kezdődött a héten. Pankusz csütörtökön kétszer is megjárta a jégpályát, délelőtt juvenile, este junior edzésen, így összeszedett 6 óra edzésidőt aznapra.

A karácsonyi ajándékozás jól sikerült, mindenki örült a meglepiknek.






Na jó, kivéve Mimi, aki kapott egy hiper-szuper puha, szőrös cicaágyat és a közelébe se megy. Konkrétan fél tőle :-)


 Idén elmaradt a szokásos utazásos ajándék, mert végig edzés volt a szünetben, a februári drezdai verseny lesz az év eleji utazásunk, már van nekünk is szállásunk, amikor nem a lányokat nézzük majd a jégpályán, felfedezzük kicsit a várost.

23-án Petiékkel voltunk a Magic II-ben finomokat ettünk és jót beszélgettünk. Az ajándékozást is megejtettük :-)








Szeretem ezt a helyet, olyan jól kitatlálták, igazán hangulatos.

Tesóék is jöttek, gyerekeknek ott is sikerült örömet okozni.






29-én a Diótörő a jégent néztük a Vasas jégcentrumban, meghívták az egész egyesületet az előadásra. Nagyon klassz volt, szuper jelmezek, remek korisok, színvonalas rendezés. Még Attila is élvezte.








A szilvesztert itthon töltöttük, a lányokhoz jött két koris csapattárs, beugrottak Petiék is koccintani. Nagy nevetések és egy kis korcsolyagála nézés után léptünk át az új évbe. 

Tegnap Attilával Balatonfüreden voltunk koncerten. 


Fantasztikus élmény volt.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése