2022. szeptember 20., kedd

Kellemetlen kedd

 ez a mai. Dorka a hét órájából hármon dolgozatot írt, ebből kettő az utolsó két órára esett és az utolsó témazáró. Biológia témazáró. Két teljes hete járnak suliba, végül is ideje volt...

Az osztályfőnök ( aki a töritanár is) már úgy ment hatodik órában dolgozatot íratni, hogy előtte járt nála a földrajz tanár panaszkodni, hogy harmadik órában milyen pocsék dolgozatokat írtak.

Panka földrajz dolgozata ötös lett, angolból kapott pénteken tanórai dícséretet. Pénteken témazárót írnak belőle. Úgy volt, hogy ma írnak irodalomból, de végül elmaradt, még jó, hogy este kilenckor még tanultunk. A magyar tanár tavaly még a Pázmányon tanított (egyetemistákat) és úgy látom, hogy nem nagyon tud mit kezdeni a 12 évesekkel. Kb. hármnegyed oldalt írtak a füzetbe, minden mást magyaráz és nem tudom a többiek hogy vannak vele, de Panka eléggé elveszett a témában, így például csak halvány fogalma volt a témazáró tartalmáról is. Nem bánjuk, hogy elmaradt.

Innen szép nyerni!

Vasvári ehhez képest a béke szigete :-)


Tessék mondani, soká lesz még péntek?

2 megjegyzés:

  1. Hová tűnt a kommentem? Na mindegy. Annyit írtam csak, hogy nem Lili jár a nehezebb suliba, az emelet TT-re? Ezek szerint a Tóparti sem könnyebb. :) Nálunk egyelőre a szóbeli számonkéréseket nyomják nagyon, mindenből szinte, matekból is....

    VálaszTörlés
  2. Szia, de elvileg Lilinek kellettek a magasabb pontok és ő jár az emelt TT-re. Lehet, ott még bemelegítenek :-) Pankáék is minden órán felelnek matekból, de rá még nem került sor.
    Nem lesz egyébként gond, de szoknunk kell még a tempót. Tegnap este fél kilenckor azt mondta nekik az apjuk, hogy jó, holnaptól hazajöttök mindennap délben, hogy mindennel végezzünk emberi időben :-)

    VálaszTörlés