2020. november 12., csütörtök

A helyzet fokozódik

 A gyerekek csütörtöktől mehettek volna suliba, erre szerda déltuán jött a hír, hogy egyik tanáruk koronavírusos, ezért mindhárom csaj osztálya karanténba került. A nagyokat alapból tanítja, Pankáéknál pedig helyettesített. Estére meg is jött a határozat e-mailben, hogy pénteken éjfélig nem hagyhatják el a lakást. 

Egyetlen icipici problémám van az egésszel, mégpedig az, hogy az én gyerkeim 10.22. óta nem jártak  a suli környékén sem. Felhívtam az ÁNTSZ-t, küldjem el az orvosi igazolásokat, de jelezzem az iskolának, hogy nekik kellene igazából jelezni az ÁNTSZ felé. Megtörtént. Persze a karantént nem oldották fel.

Ma délelőtt szólt anyu, hogy itt vannak a rendőrök a ház előtt, gyorsan kizavartam a lányokat, de kiderült, hogy csak Pankát óhajtják megtekinteni, mert a többiek nincsenek a listájukon. Dorka meg is sértődött :-)

Hétfőn már én is dolgozhatok, végre!

Vidám hetünk volt, mert izgalmas úgy főzni, hogy se az ízét, se az illatát nem érzem semminek. Gyerekek sokat kóstoltak, de persze mindegyiknek más az ízlése :-). Azért elfogyott minden.

A lányok edzései egyelőre folytatódhatnak, mert a versenyszerűen sportolók továbbra is edzhetnek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése