2020. április 26., vasárnap

Be positive

Hat hete tart a bezártság a csajoknak, hat hete tanulnak itthon, már csak kb. ugyanennyi van háta a suliból. Én úgy gonolom, hogy idén már nem is fognak tudni visszamenni az iskola falai közé. Lehetne azon keseregni, hogy a nagyoknak bőven idő előtt véget ért az utolsó kórusos éve, hogy nem tudunk magánénekre járni, hogy vége szakadt a korcsolya és versenyszezonnak, de igyekszünk pozitívan gondolni a kényszerű változásokra. Melilnda tényleg szuper anyagokat állít össze mind az emelt ének, mind a kórus órákra, az énekórák online folytatódtak, korcsolya helyett pedig lett idő olyan dolgokra a lányoknak, amikre hosszú idő óta nem jutott. A héten is rengeteget festettek, végre megérkeztek a megrendelt vásznak, már tűkön ültek a csajok.
 Lili és Panka pávát festettek

 Pannus befejezte a cicáját
 Dorka és Panna világítótornyot festettek

A hét elején az aputól kapott kutyusos vásznakkal dolgoztak.




Nagyon termékenyek, lassan tényleg kiállítást lehet rendezni :-)

A héten nagyon büszke voltam rájuk, mert önállóan és szorgalmasan dolgoztak, még Panka is szinte mindent megcsinált csütörtök/pénteken mire hazaértem, pedig ő szereti, ha mellette ülök, mikor dolgozik. 
Pályázati anyagot is készített a Herendi porcelán felhívására, rajz házi volt, nem kötelező beadni, de ha már dolgozott vele, miért ne.

Szerencsére mindenki jól van, a szűkebb és tágabb családban is, sőt lányoknak új unokatesója lesz :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése