2020. február 15., szombat

Vége lehetne már

az influenza szezonnak.

Pankusz itthon volt január 31-től február hétig, igaz délutánra kikönyörögte a farsangot, amire a doktornő is engedélyt adott. Szombaton délelőtt már volt edzésen, vasárnap meg végigcsinálta az egész napot Budapesten a verseny miatt. Hétfőre kaptak kikérőt, így aznap pihenés volt, meg egy kis tanulás.
Kedden mindenki sulizott, még edzésen is voltak, de Panka hétkor elaludt a kanapén, így nem ért teljesen váratlanul, mikor szerdán szóltak a suliból, hogy mehetünk érte, megint lázas.
A nagyok a sulis kosárcsapatnak voltak szurkolni a Vodafon csarnokban, Dorka onnan jött haza 38,4-el, persze kitartóan tagadta, hogy bármi baja lenne. Borzasztó nehéz beteg, nem tudom miért akkora ciki, ha beteg, de ő biztosan nem szól, bármi gond van. Persze már a hazaérkezésemkor kapott puszinál lebukott, mert tiszta forró volt a feje.
Anyukámék igazi hősök, csütörtöktől öt gyerekkel kitehették a megtelt táblát, mert keddtől az unokatesók már itt gyógyultak. Délután rohantam haza, hogy eljussunk a doktornőhöz, hála az égnek nem voltak millióan, pedig vittünk könyvet, meg három napi hideg élelmet :-)
A héten itthon maradt mind, mert Lili ugyan nem volt lázas, de napok óta fáj a feje, torka, és a kicsinél is így kezdődött.

Nem egyszerű ez a hiányzás a suliból, mert nehéz beszerezni a pótolnivalót és hát mégis más, ha ott is hallják az anyagot. Matektanárnál sem voltunk két hete, mert nem mertem vinni őket, pici gyerekek vannak, nem akartam rájuk ragasztani semmit. Eközben írtak egy dogát, de itthon átvettük, azt mondták, nem volt nehéz, reméljük jól sikerült. Lili abban a másfél napban még megírta a töri témazárót is, Dorkáék jövő héten fogják. Volt még természet dolgozat is, legalább ezekről nem maradtak le.

Hétfőn, kedden megvoltak a szülőik is. Nagyjából azt hallottam amit itthon is tapasztalok, kamaszodnak :-)
Lusták, kicsit szemtelenek, nem gondolják át mit mondanak, könnyen megbántják egymást és minden ami a kamaszkorral jár.
Pankáén Attila volt, mert a háromból kettő egy időpontra sikerült :-)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése