2020. február 10., hétfő

Szinkronkorcsolya Magyar Bajnokság

Nem volt egyszerű a felkészülés, mert az utolsó két hétben rengeteg beteg volt, köztük mi is. Panka a verseny előtt egy hétig nem is tudott menni, szombaton volt először és sajnos minden csapatban sokan voltak így, Pankuszéknál volt is egy kislány, aki sajnos nem tudott ott lenni a versenyen.
Vasárnap ötkor keltettem Pankát, hogy készen legyen a kontya, mire indulni kell. Attila vitte ki 5:45-re a jégpályához, közben én csináltam a másik kettő frizuráját, mert nekik fél órával később indult a busz.
Csak gratulálni tudok a szervezőknek, hogy a törpéket teszik előre a kötelező edzésen, a pici csapatunkban vannak még ovisok is. Este nem kellett senki altatni szerintem, Panka is elaludt hazafelé a buszon, bár ő még nem is volt sajnos 100%-os.

Az miniken kívül, akik első versenyen, nagyon sokat fejlődve a decemberi bemutató óta negyedikek lettek, az összes csapatunk a harmadik helyet hozta el. A technikai részéhez nem értek, de laikusként minden cspatnak erősebb kűrje volt mint nekünk, ez látszott a pontokban is. A gyerekek szerencsére nem voltak elkeseredve, de van még hová fejlődni a márciusi jihlavai versenyig.
Egyébként szépen futottak, azt amit tudtak, bemutatták, ez most ennyire volt elég.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése