2020. február 29., szombat

Az a döntés

született, hogy nem megyünk Jihlavába, a gyerekek vegyesen szomorkodnak/és nyugodtak meg. Panka volt most meglepően ideges, sajnos nekik nagyon sokat beszélnek róla a suliban, kicsit ráfeszült a témára.
Lesz helyette Kaposvár március végén, fürdőzéssel illetve áprilisban Team Magices szezonzáró gála. Saját szezonzáró is várható, de annak még nincs időpontja.
Azért Panka megkérdezte, hogy jövőre azért mennek ugye külföldre versenyre. Ami kellemes meglepetés volt, azok után, hogy két napja még új sport után kutatott a neten. Viszont ma ő mutatott be edzésen valami feladatot és egy ugrást, amit szerda reggel tanult és most teljes a boldogság, újra motivált. Néha ilyen kicsi kell. Nagyon örülök, mert erőltetni nem akarom, viszont annyit beletett már és ügyes is, nagyon sajnálnám, ha abbahagyná!


Nem is meséltem, hogy a suliban a tartószerkezetek meggyengülése miatt lezártak egy szárnyat, nálunk csak Dorkát érintette komolyabban, nekik el kellett hagyniuk a termüket, de azért érezhető, hogy kevesebb a terem, vannak kellemetlenségek, bár nem vészes.
Fontos a biztonság, reméljük őszre helyre tudják hozni és minden visszakerül a rendes kerékvágásba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése