2019. augusztus 2., péntek

Hello

Hát ez is eljött. A nyár utolsó hónapja, a boltok polcain megjelentek az iskolaszerek, a lányok elkezdtek sóhajtozni a közelgő iskolakezdés miatt...

Az első nap igen aktívan telt, elintéztük a sportorvosit, mindenki versenyezhet. Egy órát eltöltöttünk délután az okmányirodában is, ugyanis Dorkának és Pannának vasárnap lejár a személyije és még szükségünk lesz rá idén, mert a 12. ikerszülinapra is utazást terveztünk. (12 hihetetlen )

Ebben a hónapban sem fogunk unatkozni, jövő hétvégén Eger, ami most ugye a kötelező révén aktuális, egyébként meg szeretjük. Egy lipicai lovardában/panzióban sikerült szállást találnom. Állatbolond gyermekeimnek maga lesz a mennyország.

Újra neki kell feküdni a kötelezőknek, mert most a nyaralás - megutaztattuk a könyveket, de bevallom ki sem nyitottuk - és a két hét aktív táborozás miatt sok idő kiesett/kiesik.

Szeptembertől hatodik és negyedik osztályba lépnek a csajok, Pankánál kérdéssel, hogy írjon-e felvételit az emelt matekra, lányoknál a hatosztályoson gondolkodunk, legalább felvételi szinten, hogy lássák/lássuk, hol tartanak. Viszont most még nem terhelem őket ezekkel, élvezzék a nyarat, erősödjenek, pihenjenek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése