2019. június 29., szombat

Látókör tágítás

gyereknek és felnőttnek.

Igyekszünk megmutatni a csajoknak minél több mindent szűkebb és tágabb világunkból. Elég sok programra visszük őket, kirándulunk, lehetőségeinkhez mérten utazunk, mert úgy gondolom, hogy ezek az értékek/élmények maradandóbbak mint egy sokadik kütyü. Ahogy nőnek egyre több mindenben partnerek, szerencsére nyitott, érdeklődő gyerekek.
Persze ne gondoljátok, hogy nálunk nincs nyávogás, egy-egy program előtt, én ide nem megyek, ez unalmas, engem nem érdekel stb. Nem mindig egyszerű összehangolni öt ember érdeklődését, igényét :-)
Így volt ez tegnap is. Mikor közöltem a lányokkal, hogy balett előadásra megyünk, mindjárt kezdődött az ellenkezés, ő nem akar, nincs kedve. Lili közölte, hogy neki nincs kedve tütü szoknyás embereket nézegetni. Mondtam neki, hogy szuper, mert tütü nem lesz, indulhatunk :-)

Persze természetesen mindenkinek tetszett, Dorka szenvedett kicsit a második felvonáson, mert sajtkukac természeténél fogva, ha valamiben nem vehet részt, csak ülni kell és nézni, az neki mindig nehezebb ügy.

Nagyon szuper előadás volt, igazán látványos, rengeteg munka van benne. Jó, hogy ennyiféle program lehetőség van a környéken.

Itt van az unokatesó is

A program előtt még beiktattunk egy gyors futó edzést is a Bregyóban, ötkor már csak 26 fok volt, ki lehetett bírni.
Kicsit lépcsőztünk is, mert Szigligeten azért akad emelkedő.





Panka a futásban most nem jeleskedett, de keményen nyomta a lépcsőzést, 10 kört megcsinált.
Kicsit frizbiztünk utána levezetésként, szedtünk gallyakat a mai kézműves programhoz, aztán rohantunk haza készülődni estére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése