2019. január 25., péntek

Szinkronkorcsolya

Az idei koris bemutató az ifj. Ocskay Gábor jégcsarnokban 2019.01.26-án 14 órakor lesz.

Gyertek nézzétek meg, hogy mivel készülnek a lányok az idei versenyszezonra és az első versenyükre.

(Magyarország 2019. évi Szinkron Korcsolyázó Bajnoksága A verseny helye és időpontja: Budapest, Vasas Jégcentrum 2019. február 1-3.

A lányok az előzetes kiírás szerint szombaton lesznek.
Pankáék kb. kettő órától, a nagyok 14:50-től.)

A héten már majdnem minden a kori körül forgott. Beszereztük az új kontyfogó hálókat, Lilinek hajfánkot a kontyhoz, csatot minden mennyiségben. Bőrfestéket a megkopott korik gyógyításához. Szerdán korcsolyát festettünk, koricipő fűzőt sikáltunk, hogy minden fehéren ragyogjon. Kisebb kétségbeesés után megtaláltam a koris harisnyákat is.

Csütörtök reggel átestem egy kisebb rohamon, amikor Lili hányingerrel és fejfájással kelt. Itthon van két napja, Anyuék vendégszeretetét élvezi, remélem nem lesz holnapra sem rosszabbul. Nem lázas, bár mától fájlalja a torkát is...

Közben csütörtökön délután így csak Dorka képviselte az ikreket a félévi szinti hangversenyen. Túléltük azt is.

Holnap reggel 8-10 ig lesznek jégen a nagyok, 11-ig Panka, fél tizenegyre viszem Lilit Krisztihez, hogy megcsinálja a kontyát, mert neki nem olyan egyszerű. Gyorsan bekapnak valami meleget és délre már vissza is kell érni, közös sminkelés/öltözés lesz.

Remélem jól fog sikerülni, Lili nagyon izgul, mert tavaly elesett a kűrben és nagyon benne maradt a rossz érzés.

Ez amolyan főpróba a jövő heti verseny előtt, így nagyon szorítok, hogy jó érzéssel jöjjenek le a jégről. Így is nagyon fognak izgulni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése