2018. augusztus 15., szerda

Jön jön jön

a szeptember. Bár ma még az unokatesóval pancsolnak a városi strandon a Szupernagyink felügyelete alatt, lassan bizony megkezdődik a készülődés az iskolára.
Hétvégén megvettük az új - felsős - iskolatáskát a két nagynak, mindenki kapott új tolltartót, felszerelkeztünk kulaccsal és uzsonnás dobozzal.
Túl vagyok az első körös tanszer vásárláson, Panka és Lili kapott listát, Dorkánál meg Liliére hagyatkoztam, aztán úgyis egészen október közepéig szinte minden nap jönnek még haza új igényekkel a tapasztalatok szerint.
Egyelőre lelkesek, izgatottan nézegetik az új szerzeményeket.

Lili és Dorka már befejezték a kötelező olvasmányt és az olvasónaplót, Pankának még van pár fejezet A két Lottiból. Ő megoldandó feladatlapot kapott hozzá, de készül olvasónapló is.


Meg kell éleztetnem még a korcsolyákat, be kell jelentenem mindhárom csajt fogröntgenre. Pankának el kell intéznem a légtornát. Elő kell kerítenem Panka emelt ének cuccát, mert állítja, hogy hazahozta, de sehol nem találjuk és abban van a furulyája. Ha nem lesz meg, furulyabeszerzés...

25-én még mennek a Sára tanyára egy egész napos "lóbulira", aztán megkezdődik a visszaszámlálás.
Meg kell rendelnem a kiválasztott képeket a lányok vakációs naplójához, hogy utolsó héten be lehessen ragasztgatni és kicsit újraélni a nyarat :-)

                                                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése