2016. január 18., hétfő

Kori

Szombaton reggel Pannus kipróbálta az új koriját, bár éleztetni csak óra után tudtuk beadni, de így is ügyes volt vele, Rendesen tartotta a lábát, hátrafelé is nagyon ügyesen korizott benne.
Megint rengetegen voltak, 28 gyerek jutott Kingára, ami borzasztó. Két csoportba osztotta őket és ide-oda korizott köztük, de Liliék most új dolgokat tanulnak, ott kellene lenni mellettük, hogy jól gyakorolják be.













Már régóta gondolkodtam rajta, de most úgy döntöttünk, hogy vasárnap megnézzük a Jégmadarasok edzését is. Lilkó jött csak, a többieknek nem volt kedvük. Lili nagyon élvezte a dolgot és tényleg szuper edzés volt. edzőnként nem jutott tíznél több gyerek, folyamatos volt a visszajelzés és pörögtek a feladatok, nem kellett egymásra várniuk. Nagyon el is fáradt a végére, de végig jól érezte magát és azt mondta, hogy menjünk jövő héten is. Veszek majd bérletet és visszük a többieket.




Pankáéknak a múlt héten megkezdődött az ovis kori is, szerdánként járnak, de a hokis fiúk tartják nekik. Gergőkével szabadon lettek engedve, míg a többieket oktatták. Remélem azért majd később foglalkoznak velük is kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése