2015. december 11., péntek

Csak a jövő hetet éljük túl!

Hétfőn nekem Szentendre, de négyre itthon kell lennem, mert Dorkáék karácsonyi délutánja lesz, műsorral, kreatívkodással.
Kedden normál koris nap.
Szerdán háromra színházba megyünk Lilus osztályával, Pankával kiegészülve. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem tartana negyed hatig, amikor a suliban lenne jelenésünk a hat órai koncert előtti kóruspróbán.
Dorka képviseli majd a családot, mi meg sietünk, hogy Lili a koncertre odaérjen és még az angyaljelmezt is legyen ideje felkapni. A színházba majd az ünneplőbe megyünk.
Panka így lemarad a szerdai edzésről, de a szombati fellépés előtt még ott lesz a péntek, azt mondta Virág, hogy ügyesek, megy a koreográfia. Franciska is szólt múlt héten, hogy szerdán lesz a légtorna bemutató óra, készültek a gyerekekkel egy kis bemutatóval. Hát erről is lemaradunk, de januárban majd megnézhetünk egy órát mi is.
Úgy látszik, mindenki ezt a szerdát nézte ki magának...
Csütörtökön Liliéknél lesz a karácsonyi műsoros délután, nekem ezzel egy időben céges vacsora Szentendrén, még nem dőlt el, hogy hol leszek.
Pénteken a nagyoknak az év utolsó légtorna edzése, Pankának az utolsó rg a bemutató előtt.
Szombaton fél tízre kell menni a Vörösmarty Általánosba, felöltözve, elkészülve, mert még próbálnak egyet. Tízkor kezdődik a gála.
Vasárnap fél öt körül szerepelnek a lányok a belvárosban, a gyertyagyújtás előtt. Itt még nem tudom pontosan, hogy hányra kell ott lennünk.
Ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése