2015. október 1., csütörtök

Sűrű hét

Rettenetesen el vagyok maradva, nem írtam még a Irongirl/Ironkids versenyről, a lányok szülinapi bulijáról és még erről-arról.
Nagyon mozgalmas most az életünk. Beálltak a különórák és nem unatkozunk.
Hétfőn ugye szünnap van a csajoknak különórák tekintetében, visszarázódás a suliba a hétvége után, délután átnézzük a táskákat, játszunk, de most hatkor mondtam nekik, hogy öltözzenek és elmegyünk bicajozni, mert szétszedték a házat. Tele vannak energiával. Két órát bicajoztunk, teleszedtük Panka kosarát gesztenyével. Aztán fürdés, olvasás, alvás. Dorka bealudt a mese alatt.
Kedden elvileg szintén pihenőnap, de most kimentünk a koripályára, mert Ildi talált Lilinek egy használt korit és ki akarta próbálni. Szuperül tartja a lábát, egész másként megy benne. Nagyon ügyesek egyébként és lelkesek is a pályán.
Pankának elindult a logopédiai foglalkozás, ezután a füzetre is figyelnem kell a lányok táskája mellett, hogy nehogy itthon maradjon. Illetve biztosan lesz majd itthoni feladat is, Lilinek is volt anno. Panka megkapta a második ovis Tappancsot is, már meg is csináltuk majdnem az egészet, nagyon kis lelkes, szóval gondolom a logopédiai feladatokkal sem lesz gond.
Szerdán a logopédusnál voltam fogadó órán, van pár apró hiányosság ill. pár dolog ami nagyobb odafigyelést igényel Pankánál, de nem érinti az iskolaérettséget, szóval itt is zöld utat kaptunk.
Délután légtornára vittük a nagyokat, addig Apuval és Pankával bevásároltunk és ajándékot vettünk, ugyanis Dorka váratlanul kapott egy szülinapi meghívást péntekre, Otthon még Dorkával matekoztunk, mert a lüke anyja nem pakolta be neki a frissen megkapott és bekötött Kisszámolót, így nem tudott órán dolgozni. Hiába bele kell jönnöm ebbe a sulis dologba nekem is.
Csütörtök uszis nap, ma nem volt nagy munka, viszonylag sokan voltak, sok volt az üresjárat és maguktól ugye még nem állnak neki úszni, ha nem kapnak feladatot, bohóckodnak csak a vízben.
Dorkának volt egy kis olvasás feladata, Lili matek szorgalmit írt.
Holnap Panni első ritmikus gimnasztika órája lesz, Dorka ugye szülinapon, Lili még nem tudom, mert egyedül nem nagyon szeretne karika órára menni, de még győzködjük.
Attila ma leadta a korikat éleztetni, azt holnap el kellene hozni, mert szombat reggel kelleni fog. Lili kinőtte a lovascsizmáját és ma szólt, hogy az edzőcipője is mintha kicsi lenne.
Az oviban is zajlik az élet. Szerdán a Hétvezér suliban voltak a nagycsoportosok, Panka nagyon élvezte, készítettek katicát, kerestek gesztenyét és tököt az udvaron, célba dobtak. Ma a Börgöndi Állatsimogatóba voltak az állatok világnapja alkalmából.
A heti verseket még mindig lelkesen szavalja.
Én közben nagyüzemi süngyártásba kezdtem, mert az osztálytársak is belelkesedtek :-)


a pompom sünit a csajokkal gyártottuk
Szombaton délután Lili megy szülinapra, és Eszti is jön Szofival.
Dorka tolltartója láttán napról-napra közelebb kerülök az infarktushoz és agyvérzéshez, ugyanis minden nappal egyre kevesebb ceruzája van és fogalma sincs, hogy hová lesznek. Mindegyiken rajta van a neve, alkalomadtán majd körülnézek a padjában és alatta. Viszont hozott egy 96%-os matekdogát, van amire tud figyelni :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése