2015. október 28., szerda

Őszi szünet

Vasárnap este Attila szüleinél kezdték a csajok, Másikmama kényeztette őket, megfőzött mindent, amit kitaláltak :-). Szép idő volt, egész nap az udvaron játszottak, szomszéd macskáztak, haza is akarták hozni.
Hétfőn munka után mentünk értük, addigra előkészültem az első ittalvós bulihoz. Lili padtársa és a húga jöttek hozzánk, így rövid időre belekóstolhattam az ötlányos anyuka szerepbe.




Semmi gond nem volt a csajokkal, nagyon helyesek voltak. Együtt fürödtek, nem gondoltam volna, hogy belefér öt gyerek a kádunkba :-), egy szobában aludtak.
Kedden szabin voltam, így készültem programokkal is.
Papírmasé alapból boszorkát készítettünk.
Múmia sütit sütöttünk, nagyon aktívak és ügyesek voltak a lányok.
Sétáltunk egy órát, gyűjtöttünk levelet, hogy kukacot készíthessünk belőle. Megleptük Dóri nénit, írtak a csajok levélkét és ott hagytuk a ház előtt. Délután jött az e-mail, nagyon örült neki a tanárnő.
A jó levegőn megéheztek, alig várták, hogy hazaérjünk és elkészíthessék a pizzájukat a közben megkelt tésztából. El is fogyott az egész tepsi. Utána jól ettek a sütiből is.

Belefért még egy kis mesenézés is, aztán a vendégek hazamentek, mi pedig az usziba.
Lili nagyon ügyesen úszott a mély vízben és Dorkának is azt mondta Feri bácsi, hogy jövő órán átkerülhet. Nagyon boldog lett a hírtől.
A mai napot a lovastáborban töltötték, négyre mentünk értük, utána az ikreket a légtornára, Pankát pedig ritmikus gimnasztika edzésre vittük. Nagyon ügyes volt, Virág nagyon megdicsérte nekem, két piros pontot is kapott, amitől nagyon boldog lett. Innen rohantunk vissza a csajokért, kicsit meg tudtuk őket lesni az ablakon keresztül, mert kivételesen nem volt behúzva a függöny. Próbáltam fényképezni is a telefonnal, de nem igazán lettek jó képek. Egy viszonylag használható sikerült Liliről.
Holnap még táboroznak, délután pedig a koris Halloween party lesz.
Na ez sem lesz egyszerű, ugyanis még mindig nem tudják, hogy mit akarnak felvenni. Illetve ötletek vannak, csak mivel a jégen leszünk, fontos, hogy meleg is legyen, így az ötleteiket rendre megvétózom meg fogtok fagyni felkiálltással.
Pénteken pihiznek megint. Próbáltunk egyensúlyt teremteni az itthoni és a külsős programok között. Legyen mozgalmasabb és láblógatós nap is. Beleférjen a mozgás, egy kis iskolai gyakorlás és szabadprogram is, amikor mesézhetnek, játszhatnak, kártyázunk vagy amit szeretnének.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése