2015. március 22., vasárnap

I. Országos Gátőrfutás

Szeretem az olyan futóeseményeket, amik a közelben vannak és a gyerekek is találnak maguknak megfelelő távot, így nem volt kétséges, hogy ott leszünk a Víz Világnapja alkalmából szervezett gátőrfutáson.
1,1 km volt a családi futás és 2,2 km a "verseny". Az összes gyerek lefutotta a az egy kört, nagyon büszke voltam rájuk, főleg Lilóra, aki betegen nyomta végig, ami valószínűleg nem volt túl okos ötlet, de nem akart kimaradni a programból.
Kilencre mentünk, átvettük a pólókat, majd lesétáltuk a távot, hogy tudjuk, merre kell majd menni. Anyuék jöttek tíz előtt, hogy vigyázzanak majd a csajokra, amíg mi futunk, Apu fényképezett is. 
Az első kör után volt egy kis pihi a versenyig, ami nem igazán esett jól, mert kicsit lemerevedtem.
Dorka addig könyörgött/duzzogott, hogy végül magunkkal vittük a versenytávra is. 5:45 kilométert diktált az első körben, jól el is fáradt, így nem tiltakozott amikor féltávnál mondtuk neki, hogy szálljon ki. 
Azért hazafelé még kiszállt velem a Vidinél az automatánál és onnan hazafutottunk. Szóval kb. három km volt a lábában és még nekiállt görkorizni. Igazi örökmozgó. Meg is ígértem neki, hogy augusztusban eljöhet velem az IronKids-re, addig meg edzünk :-)


gyerekméret nem volt



családi befutó :-)

Dorka a futóbajnok
előzünk :-)

Víz Világnapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése