2015. február 24., kedd

Összefoglaló

Heti büszkeségeink:
Dorka meglepetés könyvbemutatója, mert nem árulta el, mire készül.
A szerdai torna, ahová már nem léphettek be a szülők, de a gyerekek szépen dolgoztak, még Panka is. Továbbra is lelkesek, szívesen járnak, aminek nagyon örülök
Panka, aki a legédesebb kis páva volt a farsangon és nagyon örülök, hogy végül sikerült rábeszélni és a sok kis királylány mellett valami egyedi volt. Nagyon tetszett neki is, hogy sokan megdicsérték. A verset végül nem merte elmondani a "tömeg" előtt.




A lányok minden este lefekvés előtt maguk is olvasnak már Panninak, rövid mesét, verset. Lili egyre szebben, értőbben olvas, Dorkával még kicsit többet kell foglalkozni, de ő is nagyon lelkes és ez a lényeg.
Panni, aki megtanulta leírni a nevét és lelkesen gyakorolja minden kis darab papíron.
Attila, aki sulis napokon remekül elvan a csajokkal, hol sportolni mennek, hol moziba, sőt még takarítanak is. Tiszta jó dolgom van!
Tegnap lefutottam az új futóéletem leghosszabb távját, 10700 m-t és ezzel összejött a heti 32 km futás. Mondjuk régen volt, hogy egybe futottam ennyit, de az még csikókoromban volt :-)

Szombaton táncházban voltunk, Lili az elején kicsit kedvetlenül, mert egy kis barátnője sem jött el, de aztán belejött a bulizásba és a végére nagyon jól érezte magát ő is.
Cibere vajda és Konc király


kiszáradt a diófa

Panni rohan apáért



gyöngyfűzés

Vasárnap délelőtt az Alcsúti Arborétumba látogattunk el, megnéztük a hóvirágokat. Láttunk mókust, sőt kb. fél méterre tőlünk két őzike ugrott ki a bokorból, volt ijedség hirtelen.

















 Csináljunk családi képet, avagy hogyan viselkednek a gyerekeink a nézz ide és mosolyogj felszólításra



















Lili szerint pandamacierdő





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése