2024. október 12., szombat

Mindjárt

 őszi szünet. Hová lett a szeptember és a fele október? 

Kettőt pislantunk és karácsony lesz. 72 nap, csak szólok :-)

Lassan felveszem  ritmust, egészen belejöttem a dobozolásba. Követek külföldi oldalakat is, lementem, ami tetszik, igyekszem változatosan pakolni, hogy ne legyen uncsi és próbálok figyelni, hogy viszonylag egészséges legyen. 





Panasz még nem érkezett és rendszerint el is fogy, szóval nagy baj nem lehet.

Múlt szombaton Dorkát felvittem magammal a Megállíthatatlan motivációs fesztiválra, igaz a vonaton mindkét irányba tanultunk, de kellett neki egy kis kikapcsolódás. Engem Rakonczay Gábor előadása fogott meg legjobban, Dorka a dietetikus szavain csüngött. Mondjuk mióta ezt választotta hivatásnak, mindenhol megtalálja a téma.






Azért néha jókat mosolyogtunk, pl. mikor arról beszéltek, hogy a sportorvosi vizsgálathoz hozzá tartozik félévente a vérkép ellenőrzése, itt Fehérváron meg legalább két éve már vizeletet sem néznek. 

Végül úgy alakult, hogy járunk szerdánként a tánctanfolyamra, nagyon jó. Minden hónapban van lehetőség egy este összejönni táncolni. Tegnap beugrottunk kicsit megnézni, táncolgatni, így kemény három óra tanulás után. Jó volt! 

Lili idén is készül a Lányok napjára, Budapestre. 

Megvolt a Tópartis szülői, Panka kilépett az énekkarból, Dorka ruhatárazott a szalagavatón. Hihetetlen, hogy jövőre ilyenkor már a sajátján lesz túl. 

Pankusz kicsit le van rongyolódva, megint köhög, fáj a torka, nincs hangja. Reméljük nem robban le teljesen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése