2023. október 21., szombat

Panka

 még nem száz százalékos, remélem rendben el fogja tudni énekelni este a szólóját, vannak benne elég magas részek. Jól érzi magát, de a torka még nem tökéletes.

Újabb hosszú hétben vagyunk benne, lányok keményen tanultak, edzettek, énekeltek. A nagyok tegnap suli után még nálunk voltak diákmunkán. Ma reggel hétkor  jégen álltak. Lili még  tanfolyamra is maradni akar segíteni, ami azt jelenti, hogy tizenegykor fogja elhagyni a jégpályát. Délre pedig a Köfémben kell lenni az esti Rebeka előadás miatt. A többieket elhozom fél tízkor az edzés végén, ők egy kicsit tudnak szusszanni. Panka fél egyig olvasott...

Sütök nekik egy gyors banános sütit, összerakom a jelmezeket, szerencsére a Rebeka kevés jelmezes előadás, nem úgy megyünk, mintha beköltöznénk :-)

Holnap háromra már Zalakaroson kell lenni, ott Légy jó mindhalálig lesz. Előtte tanulni kell, mert mindenki három-négy dolgozatot ír a szünet előtt. Hétfőn ezdés is lesz este, a közelgő novemberi verseny miatt nincs megállás. Mondhatnám, hogy a szünetben majd mennyit fognak pihenni, de ott is végig edzés lesz és hétvégén Padlás előadás Zalakaroson. Ráadásul dolgozatok is vannak már bejelentve a következő hétre is.

El kellene menni Csőszre a faragni való tökökért, mert kérték a lányok, hogy legyen.



2 megjegyzés:

  1. Minden tiszteletem a lányoké hogy bírják energiával. Én "csak" egyetem (nappali) mellett is hulla vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a minőségi tartalom biztosítása iránti elkötelezettségét. Igazán nagyra értékeljük.

    VálaszTörlés