2023. március 4., szombat

UTE Cup második nap

 A tegnapi késői fekvés után nem esett jól a negyed ötös ébresztő, és így is nagyon ki volt számolva az időnk. Ráadásul Lili a tegnapi nap után ma fáradtan kelt, nem is érzi jól magát, ez a reggeli hangulatra is rányomta a bélyegét. Mindenki kapott takarót a buszra, hogy tudjanak egy kicsit még pihenni, amig felérnek a csarnokba.

Pankuszéknak nem sikerült fényesen a kötelező edzés, viszont klassz kürt futottak verseny körülmények között, így birtokába került egy ezüst érem. 




Novice katergóriában a legerősebb a mezőny minden versenyen és ott nem is voltak illúzióink a dobogóra kerülés tekintetében, lányok jót futottak, negyedik helyre volt most elég, de a lényeg, hogy nem voltak elkeseredve. Én nagyon örülök, hogy van egy verseny program, amiben a három csaj együtt szerepel.







A lelátón egy népesebb lengyel szurkoló csapat mellett ültünk, akik végtelenül lelkesen szurkoltak az összes csapatnak. Nagyon jó volt látni, hogy mindenkit biztatnak, többször osszemosolyogtunk. Mire az ő csapatuk jött, teljes extázisban voltak, de abszolút kulturált módon, jó élmény volt.

Szerencsére ez a nap rövidebb volt, hat körül otthon voltak a csajok, addigra megkelt a pizzatészta is.

Ettek, kimosakodtak a hajlakkból, sminkből és aludtak is, mert a két beteg eléggé lerottyant estére.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése