2023. március 4., szombat

Kórház a város szélén

 avagy nem meglepő módon a két napos versenyzés nem tett jót a csajoknak, így a hétfői kikérős nap után keddtől orvosi igazolással tartózkodik itthon a két beteg. 

Mára Lili egészen jól van, de edzésre még nem ment, a holnap énekórán viszont már mindenképpen szeretne részt venni. Pankánál ez még erősen kétséges, sőt most azt mondom, hogy még a hétfői suli is.

Csütörtökön este majdnem elindultunk vele az ügyeletre, annyira köhögött, éjfélig a kanapén ülve Lucefert néztünk, mert ha elfeküdt, azonnal fuldoklott. Végül a hideg levegő és a Ventolin segített, fél egy körül el tudtunk aludni.

Most még alszanak mindketten, edzésen Dorka képviseli a családot.

Szerdán telefonált a fogszabályzós asszisztens, hogy egyeztessük az időpontot, és hogy mindenképpen egyen előtte, ami nagyon rendes volt tőle, mert már simán elfelejtettem, így másnap ott volt Dorka Attilával. Felkerült a felső ívre a rögzített szabályzó, májusban kapja az alsót hozzá. Nagyon jól viselte, ment is utána vissza a suliba.

Panka sajnos lemaradt a tegnapi bérletes előadásáról a színházban, pedig pont a Beatles volt, az a legjobb szerintem az egész műsorban, ráadásul két stúdiós társa is játszik benne. Szomorú volt szegény. 

Jövő héten két Rómeó előadás szombaton, aggódik, hogy tud-e már duettezni majd, és hogy menni fog-e ennyi kihagyás után.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése