2022. február 15., kedd

Busy days

 

Azt hittük, hogy ha túl leszünk a felvételin, akkor szusszanhatunk egyet, lazíthatunk a gyeplőn. Haha, kis naiv társaság :-)

Suliban gőzerővel tanulni kell, egyfolytában írnak valamiből. Itt a versenyszezon és a énekstúdió is belekezdett az évbe erősen.

Így ha nem suliban, edzésen vagy énekórán vannak, akkor leckét írnak/magolnak, v. szöveget/dallamot memorizálnak.

A kocsiban folyamatos lejátszáson van az Aida, mondjuk ezt nem panaszként mondom, de a régi musicalek is napirenden maradtak, lesz elég sok fellépés lesz a közeljövőben.

Ezen a hétvégén Dorka névnapját ünnepeljük Budapesten. Azért csak most, mert elég hosszú várakozási idővel tudtam asztalt foglalni ide.

Jövő hétvégén UTE Synchro CUP , amiről ahhoz képest, hogy másfél hét múlva lesz, egyelőre csak annyit tudunk, hogy pénteken versenyeznek a nagyok és szombaton Panka.

Szombaton így az ikrek ott tudnak lenni Fülén az Énekstúdiós fellépésen. 

Március 10-13-ig Phantom CUP, de erről még annyit sem lehet tudni, hogy valóban meg lesz-e tartva. Március 13. Zalakaros Abigél fellépés - lányok jelenléte az előző promramponttól függ

Április 1. Jihlava

Április 8. Erdőkertes, Abigél

Április 9. Soltvadkert, Dzsungel könyve

Május 21. Erdőkertes, Dzsungel könyve

Május 31. Eger, KisEgér Fesztivál, Abigél

Tavasszal biztosan nem fogunk unatkozni :-)


3 megjegyzés:

  1. Harry Potter étterem a gyerekeknek nagyon tetszett, ár-érték arányban szerintem drága, de a körítés egyedülálló!Érdemes kipróbálni!

    VálaszTörlés
  2. 2020 ford escape titanium hybrid ford escape titanium hybrid
    2020 ion titanium hair color ford titanium hair escape does titanium have nickel in it titanium hybrid. At the same time, you are able to win an unlimited amount of titanium white acrylic paint money from titanium jewelry the

    VálaszTörlés