2021. szeptember 18., szombat

Túl vagyunk

 az első két teljes héten a suliban, és az első majdnem teljes héten minden más tekintetben. A hétfői edzés elmaradt jégfestés miatt, ezen kívül minden különóra teljes üzemben működött. Ki is purcantunk hét végére rendesen. A csütörtök a totálbrutál napjuk a nagyoknak, nagyon durva.

Reggel nulladik órában magyar előkészítő a suliban, mindhárom nyolcadiknak, elég nagy az érdeklődés, tehát érdemes időben kelni, hogy legyen hely olyan helyen, ahonnan látnak, hallanak. Megy mindhárom csaj, Panka a tornatanára által tartott atlétika edzésen vesz részt önszorgalomból. (meg is kellene kérdeznem, hogy nem gond-e, hogy becsattog reggelente). Ezután Panninak öt, Lilinek hat, Dorkának hét órája van, Panka negyed háromtól egy órát angolozik online a magántanárával. Miután Dorkával hazaérünk, gyors leckeírás és ötre futás a matektanárhoz, ahol két órát töltenek a csajok, matek előkészítő mindháromnak. Pancsinak mákja van, mert neki itt vége a napnak, most jött haza történelmet tanulni. Az ikreknek még van két óra jeges edzésük. 

Dorka most még tízkor földrajzot tanult, mert kapott valami tippet, hogy dolgozatot fognak írni, ami végül nem jött be. 

A többi napon nagyon be kell osztani az időt tanulás szempontjából, mert itt nincs rá lehetőség emberi időben. Ezt még tanulják/tanuljuk.

Lili pénteken ment festeni Timihez. Nagyon jól érezte magát ismét, cuki képet festett. Szerintem egy karácsonyi ajándék már biztos idén is.

A szombati nap az én személyes kedvencem, amikor az egész heti rohanás után, hatkor kell kelni. (nem mintha egyébként sokkal tovább tudnék aludni :-) ). Ma a nagyok mennek a Zichy ligetbe a jeges edzés után, ahol az egyesületet képviselik a Civil napon, remélem nem fagynak meg kűrruhában.

Délután tanulni kell, de jó lenne lazítani, csavarogni is egyet valamerre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése