2021. szeptember 24., péntek

Pikk-pakk

 eltelt egy újabb hét és lassan a szeptember is. A hét elég kemény volt tanulás szempontjából, mindenki mindenféle dolgozatokat írt, minden szabad időnkben tanultunk. Eddigi hírek szerint egészen sikeres volt a hét ebből a szempontból.

Ma a Kutatók éjszakáján van az aprónép Panka osztályfőnökével, aki a nagyok kémiatanára. Elmondásuk szerint csuda izgalmas napjuk van.

Beköszöntött az ősz, csillagászatilag és időjárás szempontjából is. Reggel már kukksötétben megyek dolgozni, nem annyira szeretem.

Tegnap bemászott a motorháztetőbe egy kicsi cica, órákig tarott mire kiimádkoztuk, szembeszomszéd elvileg befogadja. Csórikám, bent óbégatott, nem mert kijönni, mi meg nem értük el. Végül kajával csalogattuk ki, de többször visszamenekült, mert annyira meg volt ijedve, hogy amint közelítettünk felé, visszabújt. Nagyon kis sovány, de szép cica lesz belőle, ha megerősödik.

Dorkát hétfőn honismereti versenyre viszi a történelemtanára, Pankáék kedden színházba mennek, még tavalyi elmaradt bérletes előadás. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése