2019. november 30., szombat

A mi karácsonyi csodánk

már megtörtént, köszönjük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak.
Történt ugye, hogy a tegnapi napjuk pöttyet sűrűre sikeredett a lányoknak, délelőtt Kisangyalok kara főpróba a színházban és a Városház téren, délután matematika verseny és utána szereplés a kórussal. Ez az utána egyhe túlzás, ugyanis 15 perc volt a kettő között. Mivel Lilinek megígértem, hogy mindkettőn ott lehet, erősen főtt a fejem, hogy mit csinálják. Végül írtam egy levelet a Rendőrfőkapitány Úrnak (totál ismeretlenül) és elsírtam neki a bánatomat. Csütörtökön hívott egy kedves alezredes, hogy szükséges-e autósülés a lányoknak és képzeljétek négy órakor ott állt a rendőrautó a Teleki előtt.
Tiszta ideg voltam, mert 16:15 helyett 16:20-kor jöttek ki a csajok a teremből, de nem kellett volna aggódnom, mert bepattintottak minket a kocsiba és hat perc alatt átszirénáztak velünk a városon. Lányok szerint nagyon menő volt! Egyébként tényleg :-) Még ajándékot is kaptak!

Így kicsit csapzottan és beéneklés nélkül, de ott voltak a kórusban, Dorka szólót is énekelt, verset is mondott. Küldetés teljesítve !

A matekversenyről azt mondták, hogy amit az iskolában írtak a bekerülésért, az könyebb volt, de azért küzdöttek vele, majd meglátjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése