2018. november 27., kedd

Úgy szép, ha zajlik

Hát mi nem panaszkodhatunk.
A családi pihenős hétvége után, Lili úszóversenyre ment, készülnek az év végi fellépésekre az énekkarral. Sokat tanulunk, minden hétre jut egy-két dolgozat gyerekenként . Pankával a helyesírást gyűrjük, ők most minden hétfőn írnak belőle.

Lili a kezdeti sokk után egészen belejött a matekba, hozott most két ötöst is. Már nem mondja, hogy vissza akar menni a sima osztályba, felvette a tempót, ezt a tegnapi fogadó órán megerősítette a tanárnő is.

Most csak pár tanárhoz ugrottam be, akiknél múlt hónapban nem voltam, így most talán már minden felsős tanárral találkoztam, szerencsére továbbra is az a vélemény, hogy szorgalmasak, rendesek, tisztelettudóak.

Kori megy keményen, ott is megdicsérték őket múlt héten, hogy nagyon rendesen, lelkesen dolgoznak, ezt én is látom egyébként rajtuk, mióta tétje van a dolognak és többet dolgoznak, jóval lelkesebbek, többet mesélnek itthon, újra élvezik az edzéseket.

A héten a nagyoknak a felsős kórussal három fellépésük is lesz, Pankának csak a vasárnapi gyertyagyújtáskor lesz jelenése.

Pankával szombaton sorversenyen voltunk, amolyan beugróként, mert több versenyző és az összes tartalék lebetegedett. Szegény a kilenc feladatból egyet sem látott még sohasem, de tisztességesen helyt állt. Harmadikok lettek két másik csapattal együtt, de kötélhúzás döntött, így mivel ők voltak a legkisebbek/legvékonyabbak végül az ötödik helyen végeztek.

Vasárnap fotózáson voltunk Csabánál, már évek óta hozzá járunk és kíváncsian várjuk az eredményt. Eddig egyik évben sem csalódtunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése