2018. november 2., péntek

Őszi szünet

Fura ez az egész, az idő még szinte nyári, őszi szünet van, tököt faragunk, feltöltöttük a teás dobozt, borzasztó, hogy ötkor már sötét van és a boltok polcai roskadoznak a csokimikulásoktól és a karácsonyi díszektől.


És bár rengetegen kiokosítottak itt-ott, hogy Magyarországon nem Halloween van, hanem Mindenszentek, mi azért faragunk a lányokkal tököt minden évben, mert jó móka és úgy gondolom ettől nem fognak átállni a sötét oldalra :-)










Ha suli nincs is, edzés azért van rendesen, nagyon örülök, mert mióta "versenyzők" lettek, keményebben vannak fogva, tanulnak új dolgokat és újra nagyon lelkesek. Minden edzés végén lelkendezve mesélik, hogy mit csináltak és nagyon jó hallgatni.

Csütörtökön kihasználtuk az Állatkert őszi szünetes akcióját és meglátogattuk Arun-t a kiselefántot, és Indigo-t a gorillakölyköt. Arun sajnos odabent ebédelt éppen, de Indigo kint játszott a szabadban a mamája szigorú felügyelete alatt. Lili órákig el tudta volna nézni szerintem. Megnéztük a fókashow-t is, helyesek voltak. Mondjuk lehet, hogy elég lett volna valami tanyára kilátogatnunk, mert a legtöbbet a kecskéknél és a bocigyereknél szobroztunk :-)


































 Délután a Mezőgazdasági Múzeumba mentünk, lányok végigjátszották a Bűvös erdőt.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése