2016. szeptember 24., szombat

Három hét kemény munka

eredményeképpen lassan visszarázódunk a dolgos hétköznapokba a nyári lazulás után.
Többkörös egyeztetés után kialakult a végleges órarend, a zeneiskola beépült a sulis órarendbe, szegény Dorkának hétfőn nagyon kemény napja lett, de egyszerűen nem tudtuk máshová bepasszírozni a szinti óráját.
matematika
emelt ének
magyar
magyar
tesi
szintetizátor
énekkar
és amint innen kiesik, ott vagyunk érte és megyünk a jégre.
Kedden is hét órája van, mert ott gyors ebéd után emelt ének és kórus is van hatodik-hetedik órában.
Bár Csilla néni szétszedte az énekkarosokat szólamok szerint és nem mindig lesz ott mindenki próbán, ez jelent némi könnyebbséget.

Szeptember 30-án fellépnek a lányok a Zene Világnapján a Vodafone Sportcsarnokban a kórussal. Az sem lesz laza nap nekik, mert fél kettőkor elviszik őket a suliból busszal, a koncert viszont csak hatkor kezdődik és fél nyolcig fog tartani. Szerintem nem kell őket sokat ringatni este.

Lassan túl leszünk az összes feliratkozáson, kitöltésen, befizetésen. Beiratkoztunk, megrendeltünk, és fizettünk mint a katonatiszt. Jó, hogy vége :-)

Az ikrek angol szakkörre iratkoztak még fel, illetve mindketten csapattagok a Kalandos versenyben. Ez az egy volt szimpatikus a sok online verseny közül. Olvasás/szövegértés, érdekesnek tűnik a könyv, amit meg kellett rendelni hozzá, Dorka már nagyon várja, hogy megérkezzen.

Pankusz jól érzi magát még mindig, lelkes, ügyes. Bár a héten volt nagy sírás egyik délután, mert összeszedett egy fekete pontot. Udvari magatartás címén, jelentsen ez bármit.
Ami fontosabb, hogy olvasásból összegyűlt a tíz piros pontja
A koriedzéseket élvezik, egyre ügyesebbek, gyorsabbak.

Ha marad még időnk, akkor alkotunk kicsit




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése