2016. szeptember 10., szombat

Beindult a verkli - tapasztalatok másfél hét után

Az iskolakezdés első hete igen rövidre sikeredett, lévén, csütörtökön volt elseje. Panka nagyon várta már a sulit, bár kicsit tartott az évnyitós szerepléstől.

 Mindenkit leadtunk cuccostól a helyére, aztán visszatértünk Pankához, hogy el tudjuk kísérni az évnyitóra, amit a többiek a termekben hallgattak.
Panka padtársa KisKari lett, nagyon helyesek együtt.
pöttyet meg volt szeppenve








 Az évnyitón is túlestünk, kicsit halkan ugyan, de hiba nélkül mondta el a kisasszony a versszakát.
Visszakísértük a terembe, aztán elbúcsúztunk, hogy megismerkedhessen az iskolával. Bevallom kicsit féltem, hogy hogyan jönnek majd haza. Panka nagyon lelkes volt, Dorka is jól érezte magát, neki is nehéz volt, mert elhagyta az iskolát az osztályfőnöke, így idén új tanítónénit kell megszeretnie. Szerencsére úgy tűnik szimpatikus neki. Lilinek volt talán idén a legkönnyebb dolga, neki ismerős helyzetbe kellett visszatérnie és már nagyon várta, hogy barátnőzhessen.

Pénteken egykor mentünk a csajokért, mert a nagyoknál mondták, hogy el lehet őket hozni. Panka felháborodva közölte, hogy neki még lesz egy rajzórája, és leszünk szívesek később visszajönni érte. Itt már tudtam, hogy nagy baj nem lesz :-)

A hétvége után is lelkesen mentek. Hétfőn már beindult a korcsolyaedzés is. Szerda környékén azért éreztem, hogy fáradnak, egyre könnyebb volt őket este lefektetni.

Panka nagyon élvezi a nagylányságot, szívesen megy, napközis tanító néni szerint lelkes, házi feladatait nagy odafigyeléssel, igyekezettel végzi, szóval jól tettem, hogy nem tartottam vissza, azért mert pici.

Jövő hétfőn beíratkozunk a zeneiskolába és megkezdik a kisasszonyok a hangszeres tanulmányaikat is. Egyelőre mindannyian szintetizátorra fognak járni, aztán majd meglátjuk. Panka dobolni szeretne :-)

A nagyok idén testnevelés óra keretében teniszezni tanulnak, pénteken meg is volt az első óra, nagyon élvezték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése