2015. július 5., vasárnap

Műtét augusztus 11.

Az van, hogy nem ússzuk meg. A doktornő, akihez akupunktúrára hordjuk Lilit, (és nem mellesleg fül-,orr-,gégész) már mondogatta egy ideje, hogy a mandula lehet rejtett góc és mivel minden góckutatás negatív eredménnyel zárult, vegyük már ki legalább a garatmandulákat.
Múlt héten aztán már nagyon határozott volt, megírta a beutalót is, így orvost kezdtünk keresni a kórházunkban, mivel ő csak a Heim Pálba tudott volna minket bejuttatni. Úgy gondoltuk, ha találunk itthon valakit, aki szimpatikus, akkor nem utazunk feleslegesen. Illetve én egészen pontosan abban reménykedtem, a gyerekkel együtt, hogy itt majd azt mondják, hogy hülyeség kivenni egy jól működő mandulát. A címből sejthető, hogy nem ez történt, a másodvélemény is megerősítette az elsőt, lehet góc a tünetmentes mandula is. Sőt, mivel az orrmandula is ugyanaz a szövet, lehet, hogy érdemes lesz mindkettőtől megszabadulni egy füst alatt. Lili aki addig nagyon bátran viselkedett, elkezdett sírni, nagyon sajnáltam, ő meg haragudott ránk és a világra.
Augusztus 11-nél korábban sajnos már nem volt időpont, így viszont lemarad az annyira várt rajztáborról, ezt még nem is mertem mondani neki. Egy vagy két éjszakáról lesz szó és bent lehetek vele, de kemény menet lesz. Ráadásul a nagyon szeretett orfűi nyaralás is necces lesz, mert két-három hét pihi az előírás a műtét után, szóval nagyon ki lesz számolva.
Reméljük hamar gyógyul majd és elfelejthetjük az egészet. Valamint, hogy tényleg segíteni fog a hajhulláson, amiben sajnos én pillanatnyilag nem tudok hinni. Attila nagyon bízik a sikerben.

A mandulák szerkezetüknél fogva alkalmasak arra, hogy bennük kórokozók hosszabb-rövidebb ideig megbújhassanak, és innen alkalmanként a véráramba kerülve más szervekben idézzenek elő megbetegedést. Ezek leggyakrabban bizonyos bőrgyógyászati, szemészeti és vesebetegségek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése