2022. augusztus 6., szombat

Hello, August

 

Mondtam, hogy mindjárt itt lesz :-)

Csajoknak jövő héten edzőtábor, fura lesz sapkát, kesztyűt pakolni a nagy melegben, de a C pályán mindig hideg van. Váltóruhát is kell pakolni bőven, mert a 40 fokban futás után felmenni a jégre elég veszélyes. Szerencsére korcsolyát csak Dorkának kellett venni, a többieknek még jó. Az övé rendben megérkezett, bár biztosan szenved vele a héten, mire betöri.

Panka szuper jót táborozott Jásdon Judit nénivel, sok szép élménnyel gazdagodott idén is.



A héten Panka eljött velünk tekerni, nem mertünk egyből kört menni, idén még nem volt, de így is összejött 30 km. 

Kedden a Bregyóba mentünk futni, végre Lilit is rávettük a mozgásra. Bicajjal mentünk, Dorka lenyomott 6 km-t, a másik két csaj annyira nem erőltette a futást, labdáztak illetve utána egy fiús családdal fociztak egy órát még a műfüvön. Dorka le is nyúzta a bőrét, mert egy szerelésnél felbuktatták. Mindenesetre élvezték és a mozgás is megvolt. Kilenc után értünk haza. Lilinél az Anna a hívószó, mert ha jön a musical csoportos barátnő, akkor egészen sok mindenre rá lehet venni :-)

Ő most igazi kamasz, ő a legnehezebben mozdítható, jót fog tenni a sulikezdés. 

Dorka bármikor kapható a mozgásra, ő nem szereti a tétlenkedést, tőle hangzik el a legtöbbször, a mit csinálunk ma kérdés.


Panka is szeret lustizni, de ő könnyebben meggyőzhető.

Dorka tegnap megtudta a gólyanap dátumát, pont a szülinapjára esik. Panniét még nem tudjuk. Ő ma megy egy volt osztálytársáékhoz (milyen fura ezt leírni), meghívták azokat a lányokat, akik elbúcsúznak az osztálytól egy taco partyra. Nagyon kedves tőlük, Panka is egészen meghatódott. Egyébként pont tegnap mondta, hogy nagyon várja már a sulit.

Lili még a gólyatábor előtt (neki két napos, Kőröshegyen) találkozik a leendő osztyáltársaival, most úgy néz ki, hogy 22-én.

Augusztus 13-án Zalakaroson lesz fellépésük.

Szeptember 10. Enying - Dzsungel könyve

Októberben két Abigél, egy Soltvadkert, egy Zalakaros

Ott voltunk a csütörtöki 5:0-ra nyert Vidi meccsen, nagy élmény volt, lányok az összes meccsen ott akarnak lenni. 




Olvastuk most nyáron a lányokkal NALA, a mentett cica történtét, olvassátok el, nagyon jó kis történet arról, hogy egy véletlen találkozás, hogy tud megváltoztatni két életet.


Lányokkal bekövettük Instán és face-n is, így most látjuk, merre járnak manapság.

Úgy néz ki, hogy nyár végén elmegyünk, megmutatjuk a lányoknak Prágát (persze Annáékkal együtt), teszünk egy kis kilométert a lábukba városnézés címén :-)






1 megjegyzés:

  1. Még két hét a nyári szünetből, plusz ugye ez a hét. Élvezzétek, töltődjetek ti is! :)

    VálaszTörlés