2020. december 29., kedd

Eltelt

 a Karácsony és kettőt pislogunk itt lesz újra a suli/meló is.

Az ünnepek nyugasan teltek, Esztiék még a karácsony előtti hétvégén voltak itt, megdögönyöztük kicsit a legújabb rokont, nagyon cukker. Kicseréltük az ajándékokat, bekerültek a fa alá.

23-án ott ültünk a gép/tv előtt, hogy megnézzük a lányok előre felvett énekstúdiós karácsonyi gálaműsorát, szép indítása volt az ünnepnek. Nagyon jó volt, hogy nem adták fel a fiúk és bár nem lehettünk együtt, azért szurkolhattunk mindenkinek és láthattuk/hallhattuk a csipet-csapatot. A saját videóinkat megkaptuk ajándékba.

24-én én szokásosan a konyhában kezdtem a napot, a csajok Attilával díszítettek, egészen szép fát találtunk idén is. Cica érdeklődött, de szerencsére nem túl élénken. 




Az ajándékokkal betaláltunk, kivéve Lilusnál, aki semmi ötlettel nem segített és nem is örült maradéktalanul, de végül egészen lelkesen rakta ki a lámás/alpakás kirakót. Két nap alatt végeztünk az ezer darabbal.


Társasoztunk is sokat. Elsőként az Elbűvölő Magyarország kvízjátékkal. Sok kérdés még ismeretlen a lányoknak, de abszolút látszik, hogy amit már tanultak (történelem, irodalom, művészet) abban otthon vannak. 


Lili megkapta a Bűnügyi krónikák társast, ezt nagyon élvezi mindenki. 



Kapott mindenki rengeteg könyvet is, így olvasás is van szerencsére.


Holnapra tervezünk egy kis kirándulást, ha jó idő lesz elmegyünk Dobogókőre.

Nagyon örültek annak a pár szem hónak, rögtön mentek is hóbemert építeni.






Cicmók ma megkapta az ismétlő oltását és előjegyeztünk február 2-re 13:00-ra ivartalanításra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése