2017. február 24., péntek

Farsang 2017

Sajnos a beöltözés olyan időpontban volt, amikor sehogyan se tudtam bejutni a suliba, így a csajoknak "egyedül" kellett megoldani az öltözködést. Persze a tanító nénik segítettek mindenkinek, akinek szüksége volt rá, de azért az mégsem ugyanaz. Lili nagyon szomorú volt, sírdogált is, pedig megbeszéltük előre és Ildi is ránézett, amikor bement Lilláékat fotózni.
Nem is öltözött be végül, ahogy sejtettük is. Tavaly sem vette fel az elkészített és elvitt őzike jelmezt. Idén nem is készültem túl, turiztam egy bosziszoknyát, pókmintás harisnya, fekete póló, boszikalap pedig volt itthon, el is cipelte a suliba, de nem vette fel végül.
A beöltözés, fényképezés elmúltával ő is jobban érezte magát, a játékokban már részt vett.
Dorka négy nappal a farsang előtt találta ki, hogy BB-8 szeretne lenni, így gyors anyagbeszerzés következett, anyósom pedig extra gyorsan dolgozott a ruhával. A sapkát előző nap készítettem el, de megérte, mert nagyon tetszett neki a végeredmény és helyes is volt benne.

esküszöm szoktunk neki enni adni :-)
Pannus a középsős páva jelmezét vette elő, pedig Lillától kölcsönkapta a csodaszép Anna jelmezt, de picit hosszú volt még neki, így nem érezte kényelmesnek.

Ilyen volt az oviban:

Picit azért nőtt :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése