2017. január 28., szombat

Félévi értékelés

Tegnap megkapták a csajok a félévi bizonyítványt.

Panka és Lili kitűnők lettek, Dorkánál becsúszott három négyes, emiatt nagyon szomorú.
Panka nagyon szépen hozta az első félévet, szeret suliba járni, végig egyenletes volt a szorgalma, teljesítménye. Ügyesen, szavanként olvas már, matekot néha kéri, hogy nézzük át itthon, mert nem értette órán, de gyorsan belejön. Az angolhoz is van érzéke, úgy látom. A lényeg amúgy is az, hogy szívesen menjen, szeressen tanulni, érdeklődő legyen és nála ez szerencsére teljesül.





Lili kicsit nehezen kezdte az évet, aztán belehúzott és szépen helyt állt. Azért a magyar ötösében Dóri néni kedvessége is benne van, de majd igyekszünk felnőni hozzá a második félévben. A helyesírást kell sokat gyakorolnunk, az írása nagyon szép, szerintem a fogalmazással sem lesznek gondjai. Énekből és angolból dicséretet kapott.


Dorkának volt idén a legnehezebb dolga, új osztályfőnököt kapott, új az angol tanára. Csilla néni jóval szigorúbb, mint Tünde néni volt, legalábbis úgy tűnik. Dorkánál is a helyesírást kell fejleszteni és nagyon csúnyán ír, de nála ugye a kéz-szem és a két kéz koordinációs gondok miatt ez nehezített pálya. Valószínűleg nem is lesz szebb, mi már ezt el is engedtük, Tünde sem nyaggatta érte, most a félévi értékelésben szerepel, hogy gyakorlást igényel. Angolból rengeteget tanultunk ezért a négyesért, nem igazán értek egyet az angol tanárnő módszereivel, de nem tudunk mit csinálni. Sok munkája van benne Dorkának, büszke vagyok rá. Ami miatt nagyon sajnálom, hogy a tanárnő szeptember óta elérte, hogy utálja a gyerek az angolt és szerintem nagyon sok gyerek van még így az osztályában.
Magatartása is "csak" jó lett, de hát ő Dorka a sajtkukac :-)

Nagyon büszke vagyok mindhármukra, mert szépen dolgoztak a félévben!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése