2016. november 1., kedd

Hosszú hétvége

Nehéz héten voltam túl, jól esett a pihenés nekem is. A szombat az aktív kikapcsolódásé volt, délelőtt a csajokat vittük a koripályára, elintéztük a bevásárlást. Ebéd után Dorkával indultuk Budapestre a BBU Halloween run futásra.
Dorka nagyon élvezte az egészet, teljesen fel volt dobva, bár párszor azért megijedt az alagútban, főleg, mikor közvetlen közelről rákiáltott egy önkéntes a "Péntek 13"-ból, hogy Hogy vagy kisember? :-)





Futottunk, frissítettünk és rohantunk tovább, hogy felvegyük Lilit és Pannit, és továbbinduljunk Balatonföldvárra a Halloween túrára. Két és fél kilométert sétáltunk a sötétben, megoldottunk egy feladatlapot, érdekes volt.
Közben megérkeztek Esztiék is, így vasárnap reggel ott kezdtek a csajok. Ebéd előtt elugrottunk lovagolni,


aztán megköszöntöttük Sophiat a hetedik szülinapján.


Délután Esztiék játszóházba hívták a csajokat.

Hétfőn megint együtt bandáztak a csajok, felkerült a halloween dekor, faragtunk tököt és készültünk az esti koris halloween partyra.












Sütőtök alakú tésztát vacsoráztunk múmia virslivel és elkészült a smink is az esti bulira. Indulást előtt még megköszöntöttük aput.











Nagyon jól érezték magukat, Liliék csapata megnyerte a sorversenyt. Majd néhány társukkal kiegészülve a csajok megnyerték a jelmezversenyt csapatban. Jó sokat koriztak, nevettek.
Ma már tanulni is kell majd kicsit, mert kapott mindenki feladatot a szünetre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése