2015. augusztus 9., vasárnap

Három hét

Ennyi maradt a nyárból.
Nem sok, főleg, hogy a jövő hét kiesik a műtét miatt. Utolsó héten pedig nyaralni fogunk, már alig várjuk.
Viszont idén is úgy fogunk beesni sulikezdésre, így tegnap megejtettük az iskolafelszerelések beszerzését. Volt némi tumultus, mert nem csak mi gondoltunk erre. Táskát idén nem vagyok hajlandó venni, majd megpróbálok vele valamit kezdeni, mert a rózsaszín nem volt vmi okos választás, főleg, hogy sem mosni, sem tisztítóba adni nem lehet. A nedves szivaccsal simogatás pedig kb. annyi neki, mint halottnak a csók. Tolltartót választhattak újat, ill. ők válogatták össze a füzeteket is. A többi az én dolgom volt, idén még maradtam a háromszög alakú cerkáknál, színesben is. Már a nevek is rákerültek azóta, nagyon fura volt leírni, hogy 2.a. ill. 2.b.
Vettünk borítót a könyvekre is, meg vagy ezerféle kacatot a matek és a technika/rajz dobozokba, úszódresszt a tesi órákra. Ott is hagytunk egy kisebb vagyont.

Pénteken túlestünk Lilivel az altatóorvosi vizsgálaton is, enyhe szívrohamot kaptam, mert a fiatal doktornő nem volt benne biztos, hogy a születés utáni újraélesztés és lélegeztetés miatt vállalják az altatást. Aztán egy telefon után úgy nyilatkozott, hogy mégis altatható, de nagyobb a kockázat, majd az arcomat látva hozzátette, hogy nem lesz semmi gond, de ezzel már nem igen nyugtatott meg. Eddig sem ígérkezett könnyednek ez a pár nap nekem lelkileg/idegileg, most rám pakolt még egy kis csomagot.

Dorka és Panna rajztáborban lesznek azon a héten, ott majd lefoglalják őket, és anyuék is tudnak pihenni egy kicsit. Dorkának nincs sok kedve menni, Panka lelkesebb, főleg, hogy ott lesz Gergő. Lili meg szomorú/dühös, hogy ő nem mehet. Hétfőn elvisszük a csajokat a táborba, aztán megjelenünk a kórlapíráson és kicsit még vásárolunk, pár dolgot nem kaptunk a sulis  csomaghoz, hátha kicsit el tudom terelni a figyelmét. Naiv vagyok, tudom.


Gondoljatok majd ránk kedden!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése