2013. október 27., vasárnap

Hétvége

Szombaton délelőtt alkottunk kicsit, készültek katicák és báránykák. Helyesek lettek és a lányok nagyon élvezték.
Tizenegykor Anyuék elindultak velük lovagolni, és Enyingre, meglátogatták a temetőket is. Attila a házon dolgozott, én meg takarítottam. Jó későn értek haza, majdnem hat óra volt már.
Ma Attilának el kellett menni Veszprémbe, munkaügyben, mi meséztünk, társasoztunk, amíg fel nem szállt a köd, aztán elindultunk a Bory-várba, miután kisütött a nap.






























Délután megpróbáltam Pannit lefektetni, nem sok sikerrel, így aztán diót törtünk és fél hatkor a tök sötétben még homokoztak az udvaron. Diós-almás muffint sütöttünk és még vacsi előtt megfürdettem őket, hogy letudjuk a Panni által annyira utált hajmosást.
Miért nem gyűlik a dió az edényben?


2013. október 25., péntek

Dorka mondta

Kezdődik a Jamie 15 perces kajái reklámja. Kérdés: Mit lehet összeütni 15 perc alatt? Dorka: A TENYERÜNKET! Láttunk egy jó nagy cicát, olyan szép nagyfejű, hosszú szőrűt az utcán. Dorka kicsit később:ANYA, DE BIZTOSAN MACSKA VOLT? NEM LEHET, HOGY OROSZLÁN?

2013. október 23., szerda

Börgöndpuszta

Nem először jártunk itt, és nem is utoljára. Csodaszép idő volt, friss levegőn rohangáltak a gyerekek, és nem utolsósorban egészen közeli kapcsolatba kerülhettek az állatokkal. A legnagyobb sikere még mindig a nyulaknak van a lányoknál, de szorosan követi őket a póni és az őzike. Szerettünk volna pónilovagolni is, de ez most nem jött össze, majd legközelebb. Kettőtől egészen hatig kint voltunk, Panka elaludt hazafelé az autóban, de a többiek is nagyon elfáradtak. Ildiék is kijöttek Lillával, így bandázhattak is a csajok.